Zajímá Vás jak vyrábíme naše brambůrky?
Mnoho lidí si myslí, že vše začíná oloupáním brambor. Ale pravda je taková, že vše začíná již na poli. Při pěstování brambor na smažení bramborových lupínků je pro nás rozhodující výběr odrůdy. Pro naši výrobu vybíráme pouze odrůdy, které splňují speciální kritéria.
Prvním krokem při výrobě našich smažených brambůrků je oškrábání brambor.
Čisté brambory putují do řezačky, s velmi ostrými břity, která brambory nakrájí na velmi tenké plátky.
Nařezané bramborové plátky dopravníkem putují do pračky, která z plátků odstraní škrob a drobné nečistoty.
Můžete vidět fritézy, kterými se brambůrky ručně smaží. Lidská ruka je jeden z důvodů proč jsou tak výborné.
Z fritéz putují zlatavé a křupavé brambůrky na kořenící stůl, kde je podle přání zákazníků dochutíme.
Ochucené brambůrky jsou dopravníkem vynášené na váhu, která každou dávku naváží na požadovanou hmotnost.
Balící automat, i za cenu kratší trvanlivosti balí brambůrky do průhledných sáčků, aby jste věděli jaké brambůrky kupujete.
Nyní jsou naše brambůrky distribuovány přes obchody k Vám, zákazníkům. Celý proces výroby zabral zhruba 90 minut.