Naše receptura

Zajímá Vás jak vyrábíme naše brambůrky?

Brambory

Suroviny

Mnoho lidí si myslí, že vše začíná o­loupáním brambor. Ale pravda je taková, že vše začíná již na poli. Při pěstování brambor na smažení bramborových lupínků je pro nás rozhodující výběr odrůdy. Pro naši výrobu vybíráme pouze odrůdy, které splňují speciální kritéria.

Škrábání brambor

Škrábání

První krok

Prvním krokem při výrobě našich smažených brambůrků je oškrábání brambor.

Řezání brambor

Řezání

Druhý krok

Čisté brambory putují do řezačky, s velmi ostrými břity, která brambory nakrájí na velmi tenké plátky.

Praní brambor

Praní

Třetí krok

Nařezané bramborové plátky dopravníkem putují do pračky, která z plátků odstraní škrob a drobné nečistoty.

Smažení brambůrek

Smažení

Čtvrtý krok

Můžete vidět fritézy, kterými se brambůrky ručně smaží. Lidská ruka je jeden z důvodů proč jsou tak výborné.

Dochucení brambůrek

Dochucení

Pátý krok

Z fritéz putují zlatavé a křupavé brambůrky na kořenící stůl, kde je podle přání zákazníků dochutíme.

Vážení brambůrek

Vážení

Šestý krok

Ochucené brambůrky jsou dopravníkem vynášené na váhu, která každou dávku naváží na požadovanou hmotnost.

Balení brambůrek

Balení

Sedmý krok

Balící automat, i za cenu kratší trvanlivosti balí brambůrky do průhledných sáčků, aby jste věděli jaké brambůrky kupujete.

Distribuce brambůrek

Distribuce

Osmý krok

Nyní jsou naše brambůrky distribuovány přes obchody k Vám, zákazníkům. Celý proces výroby zabral zhruba 90 minut.

Tento web používá Cookies pro měření počtu návštěvníků.